8 Motive pentru care sa alegi Happybags in vederea achizitionarii de genti de dama.

 

1. Preturi si reduceri

Toate produsele Happybags sunt oferite la reduceri semnificative si suntem magazinul online cu cele mai bune preturi pentru genti de dama.

2. Gama variata de genti de dama

Ne mandrim cu varietatea produselor noastre, atat din punct de vedere al aspectului cat si al tipulurilor de genti / materialelor.

3. Raport calitate / pret

Gentile si posetele noastre sunt autentice, lucrate manual in Romania (+ import), iar raportul calitate/pret este intotdeauna satisfacator.

4. Livrare gratuita

Beneficiezi de livrare gratuita in Bucuresti pentru orice produs, dar livram gratuit si in provincie la comenzi de peste 300 lei.

5. Securitate si legalitate. Incredere.

Happybags este inregistrat la registrul comertului, functionanand legal si oferind clientului toate drepturile conform legislatiei.

6. Servicii

Ideologia noastra sta in abordarea personala, in tratarea ta cu atentie si prietenie, iar serviciul nostru telefonic se intinde pana la ora 23:00!

7. Experienta

Am lansat Happybags.ro in 2014, insa experienta noastra in comertul online precede anul 2007, astfel ca stim cum sa oferim calitate.

8. Expertiza

Happybags este doar pentru genti si posete. Ne concentram doar pe astfel de produse, ceea ce inevitabil imbunatateste calitatea serviciilor.