Aboneaza-te la newsletterul Happybags.ro. Probabil stii deja ca suntem orientati pe calitate, profesionalism si seriozitate, astfel ca nu trimitem niciodata spam, iar detaliile personale (e-mail`ul) sunt in totala siguranta. Vei primi cele mai noi oferte si promotii, precum si notificari cand adaugam noi genti de dama pe site.
  

Introdu adresa de e-mail pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte Happybags. Nu vei primi niciodata mai mult de un e-mail pe zi, nu trimitem spam si nu distribuim detaliile personale. Asadar, ce astepti? 🙂 Aboneaza-te.

  
In cazul in care nu stii cum functioneaza abonarea: Dupa ce introduci adresa de e-mail si apesi aboneaza, se va activa un popup (in limba engleza) ce iti va cere sa confirmi abonarea introducand un cod. Apoi, vei primi un e-mail continand un link de confirmare al inregistrarii la newsletter, link pe care va trebui sa dai click pentru a finaliza abonarea. Asta este tot, dureaza cateva zeci de secunde.

Daca doresti sa te abonezi prin feed, o poti face prin click pe unul din linkurile urmatoare: Feed Produse sau Feed Blog.