Parte a Mirand Watches SRL, Happybags are ca scop principal comercializarea de genti si posete de dama, cu atentie oferita si accesoriilor sau gentilor barbatesti. Ideologia Happybags este de a oferi nu doar o gama variata de produse cat si cele mai bune reduceri, comercializand produse sub pretul pietei, cautand sa imbunatateasca serviciile cu fiecare zi ce se asterne.

Happybags s-a nascut intr`o vara tarzie de 2014 din pasiunea pentru genti, pentru intriganta lor caracteristica transcendenta de a aduce un zambet atat pe chipul unei domnisoare, cat si pe cel al unei doamne, atat intr-o vara insorita, cat si intr-o iarna zgribulita. Astfel, iti poti imagina, nu ne`a fost deloc dificil sa alegem numele – Happybags. Speram ca astazi calatoria ta pe situl nostru sa iti faca ziua mai frumoasa – putem spune, de ce nu, asemeni unei noi posete de calitate.

Orice produs poate fi returnat in termen de 30 ZILE calendaristice in cazul in care nu corespunde cerintelor dumneavoastra, conform politicii de returnare.