Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Compania Mirand Watches SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.


INTRODUCERE
Acest site este intretinut si administrat de compania Mirand Watches SRL.


COPYRIGHT
Intregul continut al acestui site www.happybags.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date – este proprietatea Mirand Watches SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Mirand Watches SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


LEGATURI
Mirand Watches SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de Mirand Watches SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Mirand Watches SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.


SECURITATEA INFORMATIILOR
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse(efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.


RESPONSABILITATI
Produsele prezentate in magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii/producatorii fiecarei marci. In cazuri rare pot exista diferente minore in ceea ce priveste datele masurabile (greutate, dimensiuni).


PRETUL
Preturile pe site-ul nostru sunt exprimate in RON (lei noi) si nu au T.V.A. inclus, intrucat compania Mirand Watches SRL este neplatitoare de T.V.A..


PROMOTII SI CONCURSURI
Compania Mirand Watches SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Data inceperii si terminarii acestor promotii este specificata pe site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.


GRESELI DE TIPARIRE
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date (sau afisate gresit) iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TERMENE DE LIVRARE Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinele noastre se incadreaza intre 2 si 4 zile LUCRATOARE din momentul inregistrarii comenzii pe site www.happybags.ro In conditii speciale Mirand Watches SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare. Comenzile introduse in site si care nu sunt confirmate telefonic sau prin email se anuleaza automat.


TAXE SUPLIMENTARE
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Mirand Watches SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@happybags.ro


POLITICA RETUR
Produsele achizitionate la distanta: Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email office[at]happybags.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare. ceasuri-pro.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa de 10% din valoarea produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. Aceasta clauza se aplica conform O.G 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art.2 lit.e. (mai mult …).