Ai o intrebare? Magazinul tau online de genti de dama iti sta la dispozitie. Contacteaza-ne.

Bine ai venit pe Happybags

Ah, prima postare pe blog este intotdeauna o provocare, una atat de placuta insa.

Astazi, intr`un racoros rasarit de 1 Septembrie, spunem noapte buna inca unei veri dar uram in acelasi timp buna dimineata noului Happybags.ro. Am luat nastere cu speranta de a ne afirma ca fiind un magazin online de calitate, urmarind sa iti aducem cele mai bune reduceri pentru o gama variata de genti si posete de dama.

Stim, increderea se castiga, nu se impune, insa nutrim speranta ca produsele si preturile de pe Happybags iti vor demonstra orientarea noastra spre calitate si servicii profesioniste, spre un raport calitate / pret deosebit. Avem experienta in domeniul online si in cel al comertului astfel ca, o spunem onest, urmarim un singur lucru – o relatie castig-castig intre noi si tine, o relatie pe care suntem siguri ca o vom obtine impreuna – si da, ne dorim sa fim magazinul tau (de reduceri) de genti online. Laudandu-ne putin, stim cum sa oferim servicii de calitate, iar clientul va fi intotdeauna multumit de profesionalismul nostru.

Suntem tineri si entuziasti, te invitam sa arunci un ochi pe produsele happybags si, in timp ce lucram pentru a completa stocul, iti uram BUN VENIT! Te mai asteptam si pe blog (linkul in stanga jos), unde vorbim despre genti, posete si moda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

preloader